Serveis

Els Nostres Serveis

Confia en l'Experiencia de més de 25 anys

OBRA NOVA & TALLER DE PROJECTES​

Construïm el vostre projecte d’obra nova de manera integral adaptant-lo amb les vostres idees i propostes, aportant les solucions tècniques més adequades perquè el resultat final sigui el més adequat.

REFORMES & REHABILITACIONS​

Els nostres serveis comprenen la reforma o la rehabilitació ja sigui integral o parcial, mitjançant el nostre equip tècnic i les indicacions de les necessitats del client, assessorem les opcions més adequades per al desenvolupament de l’execució de les obres.

LOCALS COMERCIALS & BOTIGUES​

Projectes per a negocis en locals comercials o botigues, cadascun amb necessitats ben diferents, amb uns acabats finals que ajuden a fer que el local tingui la seva personalitat pròpia i que ajuda a transmetre als futurs clients un ambient agradable i acollidor client.

COMUNITATS I OBRA CIVIL

Treballem amb diferents comunitats de propietaris o pàrquings públics on oferim els nostres serveis per a qualsevol tipus de manteniment. Estem especialitzats en rehabilitacions estructurals, impermeabilitzacions, muntatge d’ascensors i renovaciÓ de façanes.

ASSESSORAMENT TÈCNIC

Nos implicamos tanto en la fase inicial de la obra como durante la ejecución de los trabajos, aportamos nuestra experiencia de más de 25 años en el sector de la construcción para poder mostrar las diversas opciones al cliente y ayudarnos
lo con las decisiones del proyecto.

 

El teu projecte ARA

Pressupost Gratuït

Vols una reforma? Una obra nova?
Escriu-nos